Exposició “Lugares y momentos”

La Fundació Caixa Rural de Vila-real acull l’exposició “Lugares y momentos” de Jaime Viciano dins de les activitats programades per a la Festa del Cooperativisme. S’inaugurarà el dia 17 de març a les 19 hores.

L’autor Jaime Viciano Barcina va nàixer a Almassora i actualment resideix a Benicàssim. Es tracta d’un pintor autodidacta aficionat a la pintura al òleo. La tècnica de les seues obres és òleo sobre tela de paisatges, marines i motius rurals.

Porta pintant més de 20 anys, encara que al ser una activitat d’oci i afició no ha pogut pintar més d’uns 45 quadres. No obstant això, ha pogut realitzar dues xicotetes exposicions dels seus primers quadres (8 o 9 obres): la primera al maig de 2006 a Almassora en les festes de Sta. Quiteria i una altra al gener de 2007 a Benicàssim en les festes de Sant Antoni Abad, sota el títol “Paisajes de la Provincia de Castellón”.

Algunes persones que han vist els seus quadres els descriuen com a “paisatges i marines d’estil costumista-realista, alguna cosa impressionista”. Les idees per a les seues obres les ha anades trobant durant els seus passejos i en els llocs que ha visitat durant diferents èpoques i moments del dia o de l’any. 

Lloc: Sala d’exposicions Fundació Caixa  Rural Vila-real (3a planta)

Horari de visita: dimecres, dijous i divendres  de 18 a 20 hores. Dissabtes de 10 a 13 hores. (Exceptuant el dissabte dia 19 de març)