Els més majors es gradúen del curs d’Iniciació a la Informàtica

Un total de 92 alumnes del curs d’Iniciació a la Informàtica s’han graduat a la sala d’actes en una gala molt especial.Un total de 92 alumnes del curs d’Iniciació a la Informàtica s’han graduat a la sala d’actes en una gala molt especial.

El president de la fundació, Enric Portalés, i l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, han dedicat unes paraules als recentment graduats per a donar-los l’enhorabona i també per a mostrar el suport cap a aquesta iniciativa de la fundació, que tracta d’incloure als més majors dins del món de les noves tecnologies, el qual, com Enric Portalés ha dit, “és un món en el qual els nostres majors no han pogut conviure ni formar-se”. D’aquesta manera, els alumnes han pogut aprendre a realitzar accions quotidianes com la consulta del correu electrònic o l’ús de la banca electrònica, entre d’altres, reduint d’aquesta manera la bretxa digital entre majors i joves.

L’alcalde i el president de la fundació han lliurat els diplomes en un acte que ha comptat amb l’actuació de la coral del CEAM i el lliurament de diplomes als autors de l’exposició filatèlica de Jaume I, Salvador Carracedo i Salustiano López.