Els alumnes del col·legi Pascual Nácher guanyen el premi del concurs de videos dotat en 1.500 euros

Els alumnes de sisè de Primària del col·legi Pascual Nácher de Vila-real han guanyat els 1.500 euros de premi del concurs de vídeos que la Fundació Caixa Rural ha organitzat amb motiu del centenari de Caixa Rural i la Cooperativa. Una quantia econòmica que destinarà al seu viatge final de curs, tal com han assegurat des del centre educatiu. El jurat, compost per professionals de la comunicació i el cinema, així com representants de la Fundació Caixa Rural, ha valorat l’originalitat, l’escenografia i vestuari, el treball en equip, a més del treball de recerca que s’ha plasmat a través del contingut del vídeo.

Així i tot, la decisió ha estat difícil a causa de la qualitat dels altres sis vídeos participants en el concurs. El centre d’educació especial La Panderola, les dues classes de sisè del col·legi José Soriano, així com del col·legi Escultor Ortells o una de les classes de primer d’ESO de l’IES Broch i Llop, han mostrat el seu talent i creativitat enfront de la càmera i han realitzat uns meravellosos vídeos en els quals han explicat el que significa Caixa Rural Vila-real per a ells i què els agradaria que fes l’entitat en els pròxims cent anys.

Cal destacar que tots els centres educatius que s’han sumat a aquesta iniciativa han participat aquest matí en un divertit acte organitzat per Fundació Caixa Rural en el qual han pogut gaudir de tots els vídeos presentats al concurs. Una iniciativa que ha tingut bon acolliment per part dels centres escolars, que esperen amb il·lusió poder participar en futures edicions.