Donem la benvinguda a la tardor amb el I Festival de Jazz de Vila-real

 

Ja tot enllestit per a gaudir d’un cap de setmana de música amb el qual Vila-real donarà la benvinguda a la tardor. Real Jazz és una nova proposta que naix amb l’objectiu d’apropar al gran públic el llenguatge d’una de les manifestacions més importants i influents de la música contemporània.

El jazz ha format part durant molts anys del programa cultural de Vila-real i ara arriba en un format diferent, amb la concentració en un cap de setmana de l’actuació de cinc formacions de reconegut prestigi, que ens duran la seua particular manera d’entendre un gènere musical que es caracteritza precisament per la llibertat interpretativa i que es presta a múltiples fusions amb altres gèneres i estils sense perdre la seua idiosincràsia original. A més dels concerts, el programa del Festival es completa amb un taller i un espectacle de caràcter infantil que busca, precisament, que els xiquets i les xiquetes es familiaritzen amb el llenguatge del jazz a través d’una interacció divertida i didàctica al mateix temps.

La música és una gran transmissora de cultura, i des de la fundació estem encantats de poder col·laborar amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vila-real per tal de fer possible que un esdeveniment com aquest siga una realitat a la nostra ciutat.

Consulta la programació