Excursió a València – Coneix el patrimoni artístic amb Fundació Caixa Rural Vila-real

Fundació Caixa Rural Vila-real, recolzant la cultura, organitza una excursió a València el dia 17 de juny amb la temàtica “Art i indústria a la València del segle XVIII”.

La sortida serà a les 8.30 hores i, en arribar a València, es visitarà el Col·legi de l’Art Major de la Seda, el Museu de la Il·lustració (MUVIM), i a la Llotja dels mercaders.

De vesprada anirem al Palau del Marqués de Dos Aigües i el Museu Nacional de la Ceràmica i les Arts decoratives, que donarà fi a les visites i retornarem a Vila-real, amb l’hora prevista d’arribada a les 20.00 hores.

Les places són limitades i el període d’inscripció es tancarà el dia 14 de juny. L’import del viatge és de 15 euros en general, i de 10 euros per a socis vinculats de Caixa Rural Vila-real.

Els interessats en inscriure’s al viatge poden fer-ho mitjançant el següent formulari o acudint al punt d’atenció de la Fundació al Centre Social (Plaça de la Vila, 3). Una volta es complete el procés d’inscripció, ens ficarem en contacte per confirmar la reserva i detallar la forma de pagament.

Art i indústria a la València del segle XVIII

L’arribada de les idees de la Il·lustració a principis del segle XVIII representa un gran impuls transformador en tota la societat, amb notables avanços en la economia, la ciència i la cultura. A València, activitats artesanals com les relacionades amb la seda o la ceràmica es constituïxen en notables indústries amb projecció internacional, de les que resten importants testimonis artístics i documentals. La present activitat és un  recorregut per aquests valors patrimonials.

No Fields Found.