7ª Edició Curs d’Agricultura Ecològica

A partir de setembre, Vila-real tornarà a acollir el curs d’agricultura ecològica que des de fa sis edicions organitza Temps de Sembra amb el patrocini de la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, Fundació Caixa Rural Vila-real i la Cooperativa catòlic-agrària.

El curs, que començarà el 29 de gener, compta amb cinc sessions teòriques, que es desenvoluparan en el Centre Social de la Fundació, i cinc pràctiques. Entre els continguts es poden trobar pinzellades a nivell històric i temes com la microbiologia del sòl, associacions i rotacions, abonaments verds, mulching, calendaris de sembra, dissenys de l’hort, planters i substàncies adequades en cas de plagues, entre altres conceptes relacionats amb l’agricultura tradicional.

Els interessats en assistir poden inscriure’s en el formulari que es mostra a continuació o acudint a Efecte Vila-real (avinguda la Murà, 3) en l’horari establert: de 8.30 a 15.00 h. El cost del curs és de 50 euros i ofereix un descompte del 50% a aturats, joves i jubilats.

Els fons recaptats aniran, com cada any, a una associació benèfica.

En finalitzar, tots els assistents rebran un diploma. 

Telèfon de informació: 964 538 567