6ª Edició Curs d’Agricultura Ecològica

A partir de setembre, Vila-real tornarà a acollir el curs d’agricultura ecològica que des de fa cinc edicions organitza Temps de Sembra amb el patrocini de la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, Fundació Caixa Rural Vila-real i la Cooperativa catòlic-agrària.

El curs, que començarà el 19 de setembre, compta amb cinc sessions teòriques, que es desenvoluparan en el Centre Social de la Fundació, i cinc pràctiques. Entre els continguts es poden trobar pinzellades a nivell històric i temes com la microbiologia del sòl, associacions i rotacions, abonaments verds, mulching, calendaris de sembra, dissenys de l’hort, planters i substàncies adequades en cas de plagues, entre altres conceptes relacionats amb l’agricultura tradicional.

Els interessats en assistir poden inscriure’s en en punt d’atenció de Fundació Caixa Rural (plaça de la Vila, 3) a partir del proper 28 d’agost en l’horari establert: de 9.30 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 h. El cost del curs és de 50 euros i ofereix un descompte del 50% a aturats, joves i jubilats. El preu de la inscripció és de 5 € i s’haurà d’abonar en el moment de fer la mateixa.

Els fons recaptats aniran, com cada any, a una associació benèfica, en aquest cas a l’associació Conquistando Escalones.

En finalitzar, tots els assistents rebran un diploma.

Telèfon de informació: 964 538 567