Carrera “Supera els teus límits: I 10K Efecte Vila-real i I Maratons Test: 20K i 30K

VOLUNTARIS

Per a realitzar l'esdeveniment necessitem voluntaris que s'encarreguen de portar a terme els tasques d'organització. Tots els voluntaris han acudir l'1 d'octubre de 2017 als 7.30 hores del matí al Pavelló Sebastian Mora de Vila-real, al costat de la línia de meta. En aquest moment s'explicaran les seues funcions. Com a agraïment per la seua col·laboració els voluntaris rebran la bossa del corredor i algun altre obsequi especial.

Els interessats en ser voluntaris han de realitzar el següent formulari d'inscripció:

La Fundació ha organitzat una carrera solidaria que es realitzarà el proper 1 d'octubre en tres modalitats distintes: 10K, 20K i 30K. Els beneficis que s'obtinguen de la mateixa es destinaran a la delegació de Vila-real de l'Associació Provincial d'Alzheimer. Aquelles persones que vulguen participar en la mateixa han de llegir i acceptar el seu reglament i realitzar correctament la seua inscripció.

Dia: diumenge 1 d'octubre de 2017

Hora de l'eixida: 8.30 hores

INSCRIPCIÓ TANCADA

Replegada del dorsal i de la bossa del corredor:

  • Dissabte 30 de setembre del 2017, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores al Centre Social de la Fundació (plaça de la Vila, 3)
  • Diumenge 1 d'octubre de 2017, de 07.20 a 08.20 hores en el Pavelló Sebastián Mora

Per a poder fer la retirada del dorsal el corredor deurà de presentar el seu DNI. En el cas de que el replegue una altra persona caldrà presentar una autorització signada amb una còpia del DNI del corredor. 

Seguretat: 

Gràcies a la col·laboració de Unimat prevención, s'habilitaran diversos punts de cardioprotecció al llarg del recorregut, amb el Desfibril·lador Extern Automàtic més avançat del mercat i amb personal format per al seu ús.