Caixa Rural Vila-real subvenciona l’activitat bancaria a les entitats més vinculades

Des de l’1 de febrer fins el 30 de maig, tots dos inclosos, obrim el període de sol·licitud de subvencions per activitat bancaria per a les entitats socials més vinculades amb Caixa Rural Vila-real.

Les organitzacions interessades hauran de descarregar-se el formulari en aquest link aquest link, omplir-lo amb les seues dades i introduir-lo a la bústia que porta el nom de “Fundació” al Centre Social (Plaça de la Vila, 3) o be enviar-lo (en format PDF, després d’haver-lo imprès, firmat i escanejat amb la firma) al següent correu: info@fundaciocaixarural.org. Si ho prefereixen també poden acudir al punt d¡atenció del Centre Social per completar la sol·licitud amb l’ajuda del nostre personal.

Encara que no és obligatori, recomanem i valorem en gran mesura que s’adjunte documentació annexa a la sol·licitud per tal de recolzar-la: pressupostos, memòries d’activitats portades a terme o qualsevol altra aportació d’interès.

Aquesta iniciativa que portem posant en marxa diversos anys te l’objectiu de difondre el model cooperatiu i d’afavorir les entitats que dipositen la seua confiança en la nostra Caixa. Diverses són les variables que tenim en compte a l’hora de concedir les subvencions, sent les més destacades la vinculació a la nostra entitat i la naturalesa de les activitats desenvolupades per l’associació sol•licitant, prioritzant les actuacions de caràcter benèfic o assistencial.

Finalment, recordem que a la nostra web, a l’apartat “Ajudes i Subvencions” també estan disponibles els models d’instàncies per a sol·licitar ajudes al desenvolupament de projectes o activitats de les entitats no lucratives de la nostra ciutat.