Caixa Rural Vila-real presenta el seu calendari solidari i la campanya de lots nadalencs

El president de Caixa Rural Vila-real i de la seua Fundació, Enric Portalés, ha presentat el Calendari Solidari 2017, que en aquesta edició serà en benefici de Cáritas Interparroquial de la ciutat. En aquesta ocasió l’almanac fa referència a personatges destacats de la història de la localitat. En l’acte de presentació també han participat l’historiador i col·laborador del calendari, Jacinto Heredia; el regidor de Tradicions, Pasqual Batalla; i la directora de Cáritas, Carmen Miralles.

Enric Portalés ha destacat que el calendari recull diferents personalitats de diversos àmbits locals. “No estan tots els personatges, ja que les dates i el calendari han condicionat que només sigua una mostra representativa de ciutadans il·lustres que han tingut vinculació amb Vila-real. Un altre denominador comú és que totes les persones que apareixen ja han mort”, ha assegurat.

En la mateixa línia s’ha expressat Jacinto Heredia, coordinador dels textos del calendari, qui ha afirmat que els veïns de Vila-real es trobaran amb alguns personatges coneguts i uns altres que no ho són tant. “En la seua mesura cadascun d’ells ha jugat un paper rellevant en l’esport, la cultura, la política i la societat de la ciutat”.

La directora de Cáritas, Carmen Miralles, ha agraït “l’esforç i el suport que sempre ens ha prestat Caixa Rural Vila-real i la seva Fundació. Iniciatives com aquesta contribueixen a poder ajudar a moltes famílies necessitades”.

El regidor Pasqual Batalla ha tancat l’acte destacant “la important activitat social i cultural que desenvolupa Caixa Rural Vila-real en la població, així com la gran labor de Cáritas Interparroquial de Vila-real en la inclusió i assistència de les persones més desfavorides”.

Enric Portalés també ha explicat el procés de lliurament dels lots nadalencs a tots els pensionistes de l’entitat, que aquest any es realitzarà a partir del dia 28 de novembre en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 19:30 hores al Centre Social de l’entitat (plaça La Vila, 3).