71 persones es graduen en el curs d’iniciació a la informàtica

Més de 70 alumnes es van graduar en 2017 del curs d’Iniciació a la informàtica que organitza Fundació Caixa Rural Vila-real. La major part d’estos són persones majors de 65 anys interessades en trencar amb la bretxa digital entre joves i majors i introduir-se en les noves tecnologies. Per al lliurament de diplomes van comptar amb l’actuació del grup de teatre Els XIII amb l’obra ‘La Clínica dental’ que va divertir molt als assistents. A més, el president de la Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, i la regidora de Família i Universitat Popular, Rosario Royo, van ser els encarregats de fer el lliurament de diplomes i van aprofitar l’ocasió per donar-los l’enhorabona pel seu esforç i constància.   

A causa de l’èxit d’esta iniciativa, la Fundació Caixa Rural Vila-real ha iniciat aquesta setmana la tercera edició del curs d’iniciació a la informàtica Caixa Rural Vila-real que compta amb dos grups d’alumnes, al voltant de 25 usuaris, que aprendran durant tres mesos coneixements bàsics d’informàtica que els permetran tenir un domini d’Internet, així com de les eines més importants de comunicació com el correu electrònic, l’ús de la banca electrònica o les xarxes socials, entre d’altres.

D’altra banda, el passat any la Fundació va decidir apostar per un nou curs d’informàtica avançada per a tots aquells alumnes que demanden seguir amb l’aprenentatge en aquesta matèria. I és que tal com explicava el seu professor, Juan Luis Sánchez, “estan molt motivats quan acaben el curs d’iniciació i són ells  mateixa els que ens demanen continuar amb la formació. Avui hem començat la segona edició del curs d’avançat amb 12 alumnes que estan entusiasmats per seguir aprenent”. Cal recalcar que les inscripcions per a estos cursos estan completes, però ja està obert el termini per apuntar-se als propers cursos que es duran a terme a l’abril i setembre d’aquest any. Totes les persones interessades poden informar-se a l’aula d’informàtica del Centre Social de la Fundació.