La Fundació inicia una campanya solidària de repartiment de polseres

Fundació Caixa Rural Vila-real, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real ha posat en marxa una campanya solidària que consisteix en la distribució de 3.000 polseres de goma en les quals s’ha inscrit “#SantPasqual2017”, en referència a les festes patronals de la ciutat. Cada polsera serà lliurada a canvi d’un donatiu de 2€ i la recaptació total d’aquesta iniciativa anirà destinada a Enach Associació.

“Mitjançant aquesta iniciativa es pretén vincular una causa solidària amb la celebració de les festes patronals de la ciutat tan esperades pels vila-realenses, i que les mateixes”, ha destacat el Regidor de Festes, Javier Serralvo.

Les polseres podran ser adquirides al Centre Social de la Fundació (plaça de la Vila, 3), en el restaurant El Casino, en totes les oficines de Caixa Rural Vila-real, el Centre de Negocis Efecte Vila-real (avinguda la Murá, 3) en l’Espai Jove i en els comerços i penyes col·laboradores que s’han unit a participar en la iniciativa.

Enach Associació és una Organització No Governamental i no Lucrativa que naix l’any 2013 a Espanya com a iniciativa d’un grup de familiars i amics de persones afectades per alguna de les malalties del grup NACH (Neurodegeneració per Acumulació Cerebral de Ferro). El seu principal objectiu és trobar una cura o tractament que poder oferir als pacients que aconsegueixi “cronificar” tal malaltia i oferir-los una millor qualitat de vida. Actualment un equip de recerca de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla treballa en el projecte Braincure que persegueix aconseguir aquest objectiu, un projecte que, de moment, està donant uns resultats molt esperançadors. La recaptació que s’aconsegueixi reunir en la campanya de polseres solidàries anirà destinada en concret a aquest projecte de recerca.

A la pàgina web de l’associació apareix tota la informació referent a l’associació i la malaltia que afecta a la mateixa.