Concert de Nadal amb la Banda Municipal de Castelló i entrega de premis del Concurs de Betlems 2016

La nostra fundació ha celebrat el tradicional concert de Nadal que aquest any ha celebrat la seua setena edició. En aquesta ocasió s’ha convidat a la Banda Municipal de Castelló per a que es fera càrrec de l’actuació, una banda professional amb molts guardons, entre els quals podem destacar la medalla d’or de la província atorgada per l’Excel·lentíssima Diputació Provincial i la recent distinció Insigne de la Música Valenciana concedida per l’Acadèmia de la Música Valenciana. José Vicente Ramón Segarra, l’actual director, ha dirigit i promogut innombrables esdeveniments a importants formacions, d’alt nivell professional, d’institucions educatives i de societats musicals.

Durant l’acte, el president de Caixa Rural Vila-real i de la fundació, Enric Portalés, va recitar el seu discurs de Nadal per felicitar les festes a tots els assistents, en el qual també va recordar les accions més destacades que la fundació ha realitzat durant aquest any que ens deixa.

Per una altra banda, aprofitant el descans de la mitja part es va fer entrega dels premis del concurs de Betlems en les distintes categories: col·lectiva, infantil i absoluta. Els encarregats d’entregar els diplomes als guanyadors van ser el president, com a representant de la fundació, i Pasqual Molés i Laura Llorens, com a representant de la Congregació dels Lluïsos.

Finalment, per a tancar l’acte, el president va fer entrega de dues plaques commemoratives per a la Banda Municipal de Castelló, en agraïment per la seua actuació, i per a Rafael Beltrán Moner, pel seu vuitanta aniversari i la dedicació de tota una vida a la música.

Des de la fundació agraïm el suport de l’Ajuntament de Vila-real i en especial de la Regidoria de Cultura, a l’hora de facilitar la participació de la Banda Municipal de Castelló, i per descomptat, a la mateixa banda i al seu director per l’espectacle que va oferir en aquest acte tan important i destacat per a la fundació.