RECORDA MOMENTS HISTÒRICS DEL VILLARREAL CF

El present text  es tracta d’una ampliació del calendari de Caixa Rural Vila-real 2023. Podras trobar més efemèrides  rellevants, desconegudes i fins i tot sorprenents dels 100 anys del Villarreal CF. 

Descobreix-les cada mes!

Aquestes efemèrides estan escrites per Aureli Sánchez, un dels membres fundadors d’AHEFAV (Associació d’història i estadística del futbol a Vila-real) i cal veure-les com un treball en construcció, no com un treball definitiu, ja que encara falta afegir moltes efemèrides i ampliar les presents.

La llicència d’aquestes efemèrides de gener és Creative Commons amb reconeixement (by). Aquesta llicència permet qualsevol explotació de l'obra, incloent-hi una finalitat comercial, així com la creació d'obres derivades, la distribució de les quals també està permesa sense cap restricció, amb l'única condició que es faça referència expressa a l'autor, és a dir, que aparega el seu nom en qualsevol ús o acte d'explotació que es faça de l'obra.

Aquest treball pot contindre alguna errada degut a la quantitat de material que s’ha processat. Per qualsevol notificació d’una errada, aportació de dades, qualsevol aclariment o comentari contactar amb l’autor en l’adreça de correu electrònic historiafutbolvilareal@gmail.com.