La targeta Fem poble arriba des d’avui a 600 vila-realencs

L’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real han començat aquest dilluns el repartiment de les targetes Fem poble, una iniciativa pionera que persegueix incentivar el consum en els establiments i serveis de la ciutat parar afavorir la dinamització i reactivar l’economia després de la covid-19. Després d’un primer període d’adhesió de locals i de registre ciutadà, de moment 600 veïns l’han sol·licitada i 177 negocis s’han sumat fins hui al projecte.

Els ciutadans que han sol·licitat ja la seua targeta Fem Poble rebran un SMS amb la data i el lloc on podran recollir-la. Una vegada en el punt de recollida, els usuaris rebran instruccions de com activar la targeta i, a partir de llavors, podran utilitzar-la comprant en els establiments adherits a la campanya, que estaran identificats amb un distintiu de Fem poble. En l’actualitat són 177 els comerços, empreses i serveis que s’han sumat a aquesta iniciativa, que continua oberta per a tots aquells establiments i persones que vulguen adherir-se al projecte.

El principal benefici d’aquesta targeta prepagament, que és totalment gratuïta, és que permet obtindre una bonificació comprant en els establiments i serveis de Vila-real adherits. La bonificació serà del 20% fins a un màxim de 40 euros, que després es podran gastar en els comerços de la ciutat. La campanya compta amb el suport de la Va unir de Comerç de Vila-real (Ucovi) i l’Associació d’Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi), els representants del qual s’han involucrat en el projecte per a obtindre el màxim suport dels seus integrants.

L’Ajuntament de Vila-real ha destinat una partida de 100.000 euros, per al retorn de les compres acumulades. “D’aquesta manera, impliquem a tota la societat en la reactivació post-covid, amb una targeta que va més enllà dels típics bons de descomptes en compres. Fem poble és la targeta de Vila-real per a Vila-real, amb la qual pots adquirir béns i serveis en qualsevol establiment i, en el cas d’utilitzar-la en algun dels 177 negocis adherits, acumular una bonificació del 20% fins a un màxim de 40 euros, que es retornaran en la pròpia targeta per a continuar ajudant als nostres comerços, bars i restaurants, gimnasos, farmàcies o tallers. Perquè, com diu el lema de la campanya, no hi ha millor manera de “fer poble” que comprant i consumint a Vila-real”, agrega el responsable municipal d’Economia.

La targeta es pot sol·licitar a través de la plataforma de venda en línia Vilatenda, així com a la sala Fem poble situada en el segon pis de la Fundació Caixa Rural Vila-real. Per a poder participar en aquesta campanya no cal tindre cap vinculació amb la Caixa Rural Vila-real.