IV Mòduls d’Especialització Professional

L’Ajuntament de Vila-real, el Ministeri d’Educació i la plataforma d’Aula Mentor posen en marxa una sèrie de mòduls formatius basats en les necessitats del mercat laboral actual.

Són mòduls semipresencials d’una duració de 3 a 5 mesos, més un mes de pràctiques en una empresa, amb titulació del Ministeri d’Educació. Els alumnes comptaran amb un tutor personal que resoldrà els seus dubtes i a més, es crearan grups per a treballar les activitats i crear sinèrgies.

MÒDUL D'ESPECIALITZACIÓ PROFESSIONAL AULA MENTOR VILA-REAL EN DISSENY GRÀFIC I INKJET

Dates:
Del 20 d'octubre de 2020 al 25 de març de 2021.

Horari:
Dimarts, dimecres i dijous de 16.00 a 20.00 hores.

Lloc:
Sala de formació Fundació Caixa Rual Vila-real.

Plaza de la Vila, 3. 12540 Vila-real (Castelló)

Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora (ESCAL).

Av. Corts Valencianes, 23, 12110 L'Alcora, Castelló.

Modalitat:
Presencial, pràctica i online.

Certificació:
Els alumnes que completen el curs de manera satisfactòria rebran un certificat emés pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Preu:

240 €

Gràcies a la col·laboració de Fundació Caixa Rural Vila-real i l'Ajuntament de Vila-real aquest curs està parcialment subvencionat, per la qual cosa l'alumne només haurà d'abonar 240 €.
 
En la primera part del mòdul es desenvolupen els processos d'edició de fotografies digitals amb Photoshop, logotips i formes amb Illustrator, i autoedició i maquetació professional de fullets i revistes amb InDesignCS6. En finalitzar el curs, l'alumnat dominarà diferents tècniques de treball dirigides a l'edició bàsica i a l'obtenció de diferents efectes especials, fotocomposicions i altres tipus de gràfics aplicables a la comunicació impresa o en línia per a la promoció d'empreses, productes o esdeveniments.

D'altra banda, en el segon apartat del mòdul es treballarà l'aplicació del Photoshop en les màquines de decoració ceràmica mitjançant la tecnologia Inkjet, una aplicació cada vegada més demandada en la indústria ceràmica actual.

Continguts del mòdul:

PART 1. Familiarització amb els programes d'edició.
1.1. Photoshop (bàsic)
1.2. Illustrator
1.3. Autoedició amb InDesign

PART 2. Aplicació a la decoració digital ceràmica (Inkjet)
2.1. Teoria de l'aplicació a la decoració digital ceràmica (Inkjet)
2.2. Pràctica de l'aplicació a la decoració digital ceràmica (Inkjet)

 
BEQUES
Es reservarà i becarà un 10% del preu de la matrícula a aturats de llarga duració i persones amb diversitat funcional superior al 33%. Per a sol·licitar la beca l'alumne ha d'indicar la seua situació en el formulari de pre-inscripció i posteriorment entregar la documentació corresponent que l'acredite.