II Mòduls d’Especialització Professional

 

L’Ajuntament de Vila-real, el Ministeri d’Educació i la plataforma d’Aula Mentor posen en marxa una sèrie de mòduls formatius basats en les necessitats del mercat laboral actual.

Són mòduls semipresencials d’una duració de 3 a 5 mesos, més un mes de pràctiques en una empresa, amb titulació del Ministeri d’Educació. Els alumnes comptaran amb un tutor personal que resoldrà els seus dubtes i a més, es crearan grups per a treballar les activitats i crear sinèrgies.

Els aularis es troben a l’avinguda de Pius XII, núm. 43, 1r pis (Sala d’Informàtica) i a Efecte Vila-real, avinguda la Murà, 3, 1r pis (Sala de Formació).

Es llançaran dos mòduls que començaran en setembre i finalitzaran en gener:

1. MÒDUL ESPECIALITZAT EN disseny i impressió digital

Curs adreçat a les persones que vullguen millorar l’empleabilitat en els sectors amb demanda creixent del disseny digital i la publicitat, així com adquirir les competències oportunes per a treballar en disseny al sector tauleller.

El requisit necessari per a accedir a aquest mòdul és tenir coneixements bàsics d’informàtica, a nivell d’usuari.

Hores certificades: 420 hores (dimarts, dimecres i dijous de 16.00 a 20.00 hores, a la sala d’informàtica de la BUC)

Preu: 240 € 

2. MÒDUL ESPECIALITZAT EN comerç electrònic i community management

Curs adreçat a les persones que vullguen desenvolupar totes les habilitats necessàries per poder emprendre en Internet, així com aprendre les bases per a gestionar la comunitat entorn a una PIME d’una manera professional, donant importancia a dos de les plataformes més utilitzades, Facebook i Instagram.

El requisit necessari per a accedir a aquest mòdul és tenir coneixements bàsics d’informàtica, a nivell d’usuari.

Hores certificades: 390 hores (dimarts, dimecres i dijous de 16.00 a 20.00 hores, a la Sala de formació Efecte Vila-real)

Preu: 240 € 

SEMIPRESENCIAL

Aquests cursos tindran una part presencial i una altra que es podrà fer via online.

Més informació en la pàgina web d’Efecte Vila-real: www.efectevr.com