Caixa Rural repartirà els lots nadalencs al Mercat Central

Caixa Rural Vila-real inicia el dimecres 27 de novembre el repartiment dels tradicionals lots nadalencs als pensionistes, que per primera vegada s’entregaran en el Mercat Central de Vila-real gràcies al conveni de col·laboració entre l’entitat i l’Ajuntament de Vila-real. Aquesta nova ubicació es deu a l’aposta per continuar donant suport a l’economia local de Vila-real i contribuir a impulsar aquest espai, aconseguir més vendes i atraure al segment de clients pensionistes.

En total es farà lliurament de prop de 5.000 lots nadalencs, així com un val patrocinat pels mercaders per valor de 5 euros que es podrà utilitzar en compres superiors a 50 euros. També s’inclourà un altre xec de 3 euros per a la Tenda Taula de la Cooperativa Catòlic Agrària, per a compres superiors a 20 euros. A més, degut a la celebració del nostre centenari, s’entregarà un regal a tots els pensionistes que tinguen la pensió domiciliada i vagen a recollir el seu lot nadalenc.

Els lots nadalencs es repartiran els dies 27, 28 i 29 de novembre i els dies 2, 3, 4 i 5 de desembre en el Mercat Central en horari de 9 a 14h i de 17 a 20h.