L’oferta formativa es posa en marxa el 28 de febrer

Durant l’any 2017, Fundació Caixa Rural Vila-real continuarà oferint formació orientada a que els seus socis i clients puguen trobar una oferta àmplia i variada que cobrisca les seues expectatives, tant personals com professionals.

Per una banda, la fundació gestiona Aula Mentor Vila-real, una plataforma que ofereix una gran varietat de cursos online d’una duració de dos mesos, 167 en total, distribuïts en 15 àrees formatives. L’aula d’informàtica del Centre Social te programat un horari per a les persones que vulguen acudir a realitzar els cursos o consultar els seus dubtes al tècnic que es troba a la seua disposició.

A més a més, amb l’objectiu de trencar la bretxa digital entre les noves generacions i les més veteranes es continuarà realitzant a partir del 28 de febrer el curs d’Iniciació a la Informàtica 1 i, com a novetat, es posarà en marxa una continuació del mateix: Iniciació a la Informàtica 2. Aquesta extensió podran realitzar-la els alumnes que hagen superat amb èxit la primera part del curs i vulguen ampliar els seus coneixements d’informàtica.

Finalment, el 28 de febrer s’iniciarà el curs d’Economia Domestica i Financera, que pretén proporcionar als alumnes una sèrie d’elements teòrics i pràctics perquè puguen planificar adequadament les seues despeses, així com adquirir els coneixements bàsics sobre els diferents productes financers que ofereixen les entitats financeres per tal de que siguen capaços d’optar per aquell que s’adapte millor a les seues necessitats.

Els interessats en inscriure’s als cursos poden fer-ho enviant un correu electrònic a juanluis@fundaciocaixarural.org, trucant al 964 521 678 o acudint al Centre Social (plaça de la Vila, 3) de dilluns a divendres de 09.00 a 12.00 hores.