Els comerços de Vila-real es reuneixen a favor de la digitalització

Més de cinquanta representants de comerços de Vila-real van acudir ahir a la sala de conferències de la Fundació Caixa Rural per a informar-se i conèixer els detalls de la plataforma e-commerce impulsada per l’Ajuntament de la ciutat i el centre de negocis Efecte Vila-real. Javier Ochando, regidor d’Economia, ha destacat que “l’objectiu d’aquesta potent eina és dinamitzar i digitalitzar el comerç de Vila-real per a no quedar-nos al marge dels nous reptes i hàbits de compra dels clients”.

Per a açò, tant l’Ajuntament com Efecte Vila-real compten amb el suport d’UCOVI, que té intenció de col·laborar en la iniciativa, doncs els representants de l’organització consideren que la plataforma és una gran oportunitat per al comerç local i pot potenciar en gran manera la seua visibilitat i adaptació a les diferents exigències d’un mercat cada vegada més global i connectat a les noves tecnologies.

Durant la reunió, Miquel Ortells, director de Efecte Vila-real, ha explicat amb més detall el funcionament i operativa de la plataforma online, les diferents funcionalitats i avantatges de la mateixa, i com el mateix centre de negocis s’encarregarà de realitzar la seua gestió. A més, Ortells destaca “la labor social que exercirem amb l’engegada de la iniciativa, integrant en el món laboral a persones amb diversitat funcional, doncs aquesta integració és necessària per al ple desenvolupament de la seua personalitat.” Així doncs, ambdues organitzacions animen als comerciants i consumidors a fer-se partícips del projecte per a, d’aquesta manera, contribuir en una labor econòmica i social que ajudarà a millorar la societat local en general.

A més, amb la finalitat d’aconseguir l’excel·lència i professionalitat de la plataforma, els comerços que decidisquen formar part de la mateixa hauran de realitzar un curs de formació gratuït tant per a aprendre a usar l’eina com per a posar-se al dia en les últimes tècniques de comerç i promoció online. D’aquesta manera es pretén construir una xarxa de comerciants formats en matèria online que siguen capaces de destacar els punts forts dels seus productes i dirigir-se adequadament al seu públic objectiu d’una manera adequada i atractiva.

Tots els comerços interessats a formar part de la plataforma virtual deuran completar el formulari de registre que ja es troba disponible en l’apartat corresponent de la pàgina web www.efectevr.com