Què és la targeta Fem Poble?

L’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real han creat una targeta de prepagament sense cap cost, exclusiva per a la localitat. 

Quan compres amb aquesta targeta en els comerços locals obtindràs un 30% de bonificació de l’import acumulat.

Per què cal utilitzar-la?

Perquè amb ella ajudem el nostre comerç, l’hostaleria, professionals altres sectors i petites empreses de Vila-real i així construïm la ciutat que volem. 

A més, podràs optar a descomptes i promocions especials en les teues compres i recorda: un 30% de bonificacions.

Perquè comprant al poble, fem poble!

Qui pot usar la targeta?

Qualsevol persona que vulga contribuir a fer costat a l’activitat econòmica local.

Podràs obtindre una bonificació màxima de 60 euros per targeta si arribes als 200 euros acumulats.

On puc usar la targeta Fem Poble?

En qualsevol establiment adherit a la promoció que estarà identificat amb el logotip de la targeta o que trobaràs en l’apartat Fem poble de la pàgina web Vilatenda. En tots aquests casos, rebràs la bonificació de manera acumulada. 

A més, com a targeta prepagament, podràs utilitzar-la per a pagar en els establiments de qualsevol ciutat, traure diners del caixer o pagar a través d’aquest. 

Com puc aconseguir-la?

Molt fàcil i senzill! 

Accedeix a la pestanya Fem Poble del menú i entra en Sol·licitar Targeta.

La promoció durarà del 7 de novembre fins al 16 de desembre. I, mentrestant, incorporarem negocis d’hostaleria i altres sectors i comerços en la xarxa Fem poble i tramitarem les reserves de la targeta. 

No és necessari ser client ni tindre compte en la Caixa Rural Vila-real. Aquesta és una col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Caixa Rural en benefici de l’activitat econòmica de Vila-real, amb el suport de la Unió de Comerç de Vila-real i l’Associació d’Hostalers i Oci de Vila-real. 

A més, com a targeta prepagament, podràs utilitzar-la per a pagar en els establiments de qualsevol ciutat, traure diners del caixer o pagar a través d’aquest.

TELÈFON DE CONTACTE: 964 900 045 de dilluns a divendres de 10 a 13 hores

CORREU DE CONTACTE: info@vilatenda.com