Fundació Caixa Rural Vila-real dona 200 lots nadalencs a quatre associacions assistencials

Joventut Antoniana, Càritas Interparroquial, Sant Vicent de Paul i Creu Roja han rebut un total de 200 lots nadalencs de Fundació Caixa Rural Vila-real amb l’objectiu de recolzar el seu treball en favor de les persones més desfavorides. En l’acte de lliurament, el president de Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, va agrair als representants d’aquestes associacions la bona col·laboració que mantenen amb la Fundació de l’entitat i va elogiar la labor de caràcter assistencial que realitzen en la ciutat durant tot l’any.

Portalés ha assegurat que “per a 2018 Fundació Caixa Rural Vila-real mantindrà les ajudes econòmiques concedides en 2017, promourà més actes solidaris en el seu Centre Social i estudiarà nous projectes per a promocionar la labor assistencial”. La Fundació de l’entitat realitza un important nombre d’activitats solidàries durant tot l’any. Del pressupost total amb el qual comptava en 2017, uns 700.000 euros es van destinar a obra social.

Així mateix, Fundació Caixa Rural ha organitzat una recollida d’aliments no peribles i d’higiene personal, que lliurarà a Joventut Antoniana perquè puga seguir ajudant als més necessitats. Per a açò necessita la col·laboració de tots els ciutadans de Vila-real que vulguen contribuir a aquesta causa. La recollida es realitzarà el dia 3 de gener de 17.00 a 20.00 hores en el restaurant El Casino, aprofitant els diferents actes que s’han organitzat per als més xicotets. A les 17.00 hores tindrà lloc una ‘xocolatada’ i un contacontes i, seguidament, es projectarà cinema en valencià amb la pel·lícula ‘Canta’.