Fundació Caixa Rural Vila-real celebra les Festes de la Mare de Déu de Gràcia amb diverses activitats

 

Com cada any, Fundació Caixa Rural Vila-real organitza diverses iniciatives per tal de celebrar amb els ciutadans les festes de la Mare de Déu de Gràcia, tan estimades per aquests.

En aquesta ocasió cal destacar el I Concurs de Pintura Ràpida que se celebrarà el dissabte 3 de setembre en diverses zones emblemàtiques de la ciutat, i en el qual els participants podran guanyar premis fins a 350 euros. Es pot cercar més informació ací.

Per una altra part, el divendres 9 de setembre “El Viaje de Elliot” actuarà al Saló d’Actes en un concert íntim i personal. La banda valenciana va debutar en 2012 influenciada per grups espanyols dels 90 com “Los Rodríguez” o “El último de la Fila” i el seu tema “Porque te quiero a morir” és un dels més escoltats en els últims mesos. El concert és gratuït i es podrà accedir amb invitació fins a completar aforament. Més informació ací.

El dijous 8 a les 18.00 hores, per la seua part, la cultura serà la protagonista al Saló d’Actes, en la 2ª Trobada de Música, Poesia i Teatre que organitza el CEAM.

Com cada any la Fundació també col·labora en actes tradicionals de les festivitats, com poden ser el concurs de paelles, el dinar de penyes el concurs d’empedrats, la nit de penyes amb tombet de bou i la recolecta d’aliment solidaris que es realitzarà el divendres 9 a les 19. hores.

Finalment, com cada any, les Sales d’Exposicions s’ompliran d’obres d’art durant les festivitats. Aquesta vegada estaran disponibles les obres de Canós Cotolí (Mixta), Joaquín Safont (Ceràmica), Gema Quiles, Daniel Dobarco i Carlos Pesudo (Col·lectiva) i Jordi Monfort (Fotografia). Les obres que naixquen del Concurs de Pintura Ràpida també seran exposades durant totes les festivitats.