Fundació Caixa Vila-real cedeix un local a l’associació Aludme com a suport a la seua causa solidària

Fundació Caixa Rural Vila-real, juntament amb la Cooperativa Catòlic Agrària, col·labora amb l’associació Aludme mitjançant la cessió d’un magatzem, que podrà utilitzar per a guardar tot el material necessari per a la seua activitat. D’aquesta manera podran destinar més recursos econòmics a la recerca de la malaltia coneguda com distonía mioclónica.

La presidenta de Aludme, Marina Martín, ha assegurat que “anem per bon camí, però necessitem tota l’ajuda que ens puguen oferir per a continuar amb la recerca. Per açò agraïm tant a Caixa Rural Vila-real com a la Cooperativa el seu suport perquè casos com el del meu fill Jesús puguen aconseguir un tractament específic i una millor qualitat de vida”.

Així mateix, Fundació Caixa Rural Vila-real ha instal·lat un punt de recollida de taps en la planta baixa del seu Centre Social, amb l’objectiu d’ajudar a recaptar fons per a aquesta malaltia que afecta a molt pocs casos en el món. “En l’entrada hi haurà un contenidor a l’abast de tots els ciutadans, on podran deixar els seus taps. Només necessitem la col·laboració dels vila-*realenses, ja que una xicoteta acció com aquesta pot salvar vides”, ha indicat el president de la Cooperativa, Juan José Ortells.

Aludme està formada per persones afectades per la distonía mioclónica, un trastorn del moviment pel qual les contraccions sostingudes del múscul causen torceduras i moviments repetitius o postures anormals. Aquests moviments involuntaris i a voltes dolorosos poden afectar a un sol múscul o a un grup de músculs, com els de els braços, les cames, el coll o el cos sencer.