La Fundació realitza un Certificat de Professionalitat de Gestió i Creació de Microempreses subvencionat pel SERVEF i la Generalitat Valenciana

Fundación Caja Villarreal (Fundació Caixa Rural Vila-real), entitat homologada pel SERVEF i la Generalitat Valenciana en el registre de Centres i Entitats de Formació Professional per a l’ocupació de la Comunitat Valenciana, ha rebut la subvenció de 42.120 euros per a la realització d’un Certificat de Professionalitat en Creació i Gestió de Microempreses.

El certificat que va començar a finals de desembre i romandrà actiu fins a maig de 2018 s’està oferint a 10 alumnes de col·lectius que estan realitzant una formació teòrica i pràctica i posteriorment realitzaran pràctiques en empresa.

Aquest curs està finançat pel SERVEF i per Conselleria Valenciana i busca dotar a l’alumne de les eines de gestió per a l’administració, habilitats comercials i gestió d’empreses i microempreses.

Segons el SERVEF, els certificats de professionalitat, regulats pel Reial decret 34/2008, de 18 de gener, són l’instrument d’acreditació oficial de les qualificacions professionals del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals en l’àmbit de l’administració laboral.

Aquests certificats acrediten el conjunt de competències professionals que capaciten per al desenvolupament d’una activitat laboral identificable en el sistema productiu sense que això constituïsca regulació de l’exercici professional.